Toonzaal enkel in Elen geopend                      +32(0)89 56 24 84                      info@rakoma.be                      Facebook

Aluminium deuren

Aluminium deuren met stijl

De eerste indruk van een woning of een ruimte krijgt u al op het moment dat u de deur opendoet. Daarom ontwerpt Reynaers een assortiment prachtige aluminium deuren, die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van uw huis. De basisvorm is sober en ongecompliceerd, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Softline, decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl.

Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extra's voor optimale beveiliging. Uw deuren kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een driepuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag. Slecht nieuws voor inbrekers, maar goed nieuws voor u.

Of u nu op zoek bent naar een deur die perfect bij uw gevel past of er zelfs volledig in opgaat, of daarentegen een contrast wilt creëren door een deur met een uitzonderlijk design of speciale verlichting, bij Reynaers kunt u terecht voor een op maat gemaakte oplossing voor al uw wensen.

Wij gebruiken de volgende systemen voor onze aluminium deuren.
 • CS 86-HI is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is een combinatie van esthetisch design, optimale stabiliteit en hoge thermische isolatie. De isolerende strips van het skelet behalen Uf-waarden tot 1,2 W/m²K, waardoor dit het meest energie-efficiënte systeem in het assortiment is. Het systeem bevat binnendraaiende ramen en binnen- en buitendraaiende vlakke deuren. Bovendien zijn er verschillende vloerverbindingen verkrijgbaar, zodat CS 86-HI aan specifieke vereisten van de klant voldoet. CS 86-HI maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn.

  Inbouwdiepte kader: 77 mm
  Inbouwdiepte vleugel: 86 mm (raam), 79 mm (vlakke deur)

 • CS 77 is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is zonder enige twijfel de nieuwe referentie voor een optimale combinatie van comfort en veiligheid. Bovendien is het systeem beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op de huidige bouwtrends zijn afgestemd. Alle types binnen- en buitendraaiende ramen en deuren zijn mogelijk. CS 77 maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn

  Inbouwdiepte kader: 68 mm
  Vleugel: 77 mm (raam), 68 mm (vlakke deur)

 • CS 77-HI is een driekamersysteem voor het vervaardigen van ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen en vormt de optimale combinatie van veiligheid en comfort. Glasvezelversterkte polyamidestrippen met ribbels en/of holle kamers staan garant voor hoge thermische isolatiewaarden. Het systeem is beschikbaar in verschillende esthetische vormen die passen bij de uiteenlopende hedendaagse architectuurtrends en biedt alle types van naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren. De dubbele aanslag tussen kader en vleugel en de verlaagde afwatering staan garant voor een superieure wind- en waterdichtheid. Er is een ruime keuze aan binnen- en buitenkleuren.

  Thermische isolatie: Uf-waarde HI-versie tussen 1,76 W/m²K en 2,05 W/m²K, afhankelijk van de kader/vleugel-combinatie

 • CS 68 is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is zonder enige twijfel de nieuwe referentie voor een optimale combinatie van isolatie en veiligheid. Bovendien is het systeem beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op hedendaagse bouwstijlen zijn afgestemd. Alle types binnen- en buitendraaiende ramen en deuren zijn mogelijk. CS 68 maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn.

  Inbouwdiepte kader : 59 mm
  Inbouwdiepte vleugel: 68 mm (raam), 59 mm (vlakke deur)

 • CS 59 is een thermisch geïsoleerd driekamersysteem voor ramen en deuren. Bovendien is het systeem beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op de huidige bouwstijlen zijn afgestemd. Alle types binnen- en buitendraaiende ramen en deuren zijn mogelijk. CR 59 maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn.

  Inbouwdiepte kader: 50 mm
  Inbouwdiepte vleugel: 59 mm (raam), 50 mm (vlakke deur)

 • Het nieuwste CF 77 vouwraam van Reynaers Aluminium is een compleet nieuw ontworpen systeem met unieke eigenschappen. Het systeem rekent voorgoed af met de vooroordelen dat vouwramen zwaar, log en techisch complex zijn. Architecten en bouwheren zijn steeds op zoek naar meer ruimte en licht. Met een vlotte schuif of vouwbeweging kan je vandaag de leefruimte in een handomdraai omtoveren tot een overdekt terras en verlengstuk van de tuin. Het architecturaal aluminium vouwraam CF 77 koppelt functioneel design aan innovatieve Reynaers technologie. Er zijn 2 vleugeluitvoeringen beschikbaar, namelijk de Functionele stijl (CF 77) en de Slim Line (CF 77-SL) met een bijzonder slank en strak symmetrisch profiel van 122 mm. Afhankelijk van de vraag kunnen deze uitvoeringen op 3 verschillende bodemoplossingen geïnstalleerd worden, gaande van een volledig vlakke bodem, over een lage drempel tot een compleet wind en waterdichte oplossing. Dankzij een vleugel inbouwdiepte van 77 mm is dit systeem perfect compatibel met het bestaande CS productgamma.

 • CP 155 is een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem dat door het grote toelaatbare vleugelgewicht (tot 400 kg), mogelijke vleugelhoogte (tot 3 m) en de vele configuratiemogelijkheden architect en bouwheer een enorme ontwerpvrijheid biedt.

  Door de hoge thermische prestaties en de hoge luchtdichtheid is de CP 155-reeks perfect toepasbaar in de laagenergie- en passiefbouw. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid tot een HI-versie met nog hogere thermische prestaties.

  CP 155-LS/HI met Minergie-label behaalt de beste thermische prestaties waardoor deze variant, gecombineerd met driedubbele beglazing, perfect toepasbaar is in de passiefbouw. Deze schuifdeur wordt steeds uitgevoerd als een hefschuifdeur met monorail waarbij de vaste beglazing langs de buitenzijde wordt geplaatst.

  Ook geautomatiseerde oplossingen zijn beschikbaar voor een maximaal gebruikscomfort

 • De schuifdeur CP 130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. Het schuifsysteem integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’.

  CP 130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS 68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP 130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt. Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 42 mm met een maximaal gewicht van 300 kg), voldoet CP 130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

  Nieuw! CP 130 is nu ook beschikbaar in een hoekoplossing zonder hoekprofiel! Meer info binnenkort op deze pagina.

  Inbouwdiepte kader: 130 mm (monorail)
  Inbouwdiepte vleugel: 59 mm

  Thermische isolatie: Uf-waarde tussen 2,35 W/m2K ≤ Uf ≤ 4,66 W/m2K afhankelijk van de kader-vleugelcombinatie
  Luchtdoorlatendheid: A4 (EN 12207)
  Waterdichtheid: 8A (EN 12208)
  Weerstand tegen windbelasting: C3 (EN 12211, EN 12210)


PVC deuren

Kömmerling 76

Het beste in zijn klasse.
Het is een uniek, universeel systeem dat verkrijgbaar is in talloze variaties
en kleuren. Het biedt gloednieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor klanten die hun woning bouwen of renoveren.

Het ontwerp is zo vernieuwend dat zelfs drievoudige beglazing met modern isolerend glas mogelijk is, ondanks het eerder smalle profiel.

Dankzij het innovatieve montageconcept kan een professionele installatie snel, schoon en eenvoudig worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u zonder problemen oude ramen vervangen door nieuwe, moderne ramen met het KÖMMERLING 76 systeem.


PVC kleuren

Homogeen wit & ivoor

Kömmerling produceert al meer dan 40 jaar de klassieke witte profielen. Nu beschikt Kömmerling ook over een brede waaier aan profielen in ivoorkleur. De profielen zijn in de massa gekleurd.


PVC kleuren

Foliebekleving

Het Renolit-gamma bevat meerdere kleuren. Naast generfde folies met houtdessins en uni-kleuren zijn er ook gladde folies (niet generfd) met unikleuren beschikbaar. De 0,2 mm dikke folie is bestand tegen zeer extreme weersomstandigheden. Voor de actuele stand van zake betreffende het kleurengamma, contacteer Kömmerling of de erkende Kömmerling-partner. Bij profielen enkel aan de buitenzijde bekleefd met folie wordt de folie verlijmd op een wit of ivoorkleurig gekleurd profiel. Bij tweezijdig gefolierde profielen gebruikt Kömmerling wit,ivoor, licht- of donkerbruine in de massa gekleurde basisprofielen. Dit naargelang de kleur van de folie.

Houtdessins (generfd)
Unikleuren (generfd) (E16, E21, E44, E58, E67 en E88: grondkleur is ivoor 607)
Gladde folies (niet generfd)

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak in één van onze toonzalen?

contacteer ons nu